Kari Olstad fra Fleksibel utdanning Norge var på besøk i vår nye skole.

Vi har fått midler til å utvikle en asynkron modul i emnet Realfaglig redskap - en såkalt MOOC som står for Massive Open Online Course.

Hvilke muligheter gir droner i industrien? Vi fikk være vertskap for en spennende dag i regi av Eyde-klyngen, Arendals fossekompani, Bærekraftfestivalen, Elkem og GCE NODE.

Fagskolen i Agder åpnet formelt sitt nye bygg torsdag 15. september sammen med det beste Agder har å by på!

Bli med på korte, nettbaserte moduler og utvid innholdet i "verktøykassen" din samtidig som du jobber fullt.

Modulen «Effektiv produksjon og vedlikehold» er gjennomført, og studentene er svært fornøyde.

Oppstart av to moduler i uke 16 - søknadsfrist 4.april 2022

Fagskolen startet opp et spennende prosjekt knyttet til læringsmiljømidler og universell utforming.

Høsten 2022 tilbyr vi elkraft, bygg og tverrfaglig miljøarbeid i Lyngdal.

Vi hadde besøk av Organisasjon for Norske Fagskolestudenter  i uke 44.